torsdag 22 november 2012

Änglamassage

Kändes som om det var jättelänegsen jag skrev här nu... Dagarna går och det händer inte så mycket. Nästa helg är det julfest x2, fredagen på  Casinot och lördagen på Häreborg :) ska bli skoj :) I kväll ska jag & Kicki jobba på vårt andra jobb, det ser jag fram emot. Jag får vara med Kicki och sen kan vi surra hur mycket som helst för det är ingen som bryr sig ;)
I morgon ska jag få Änglamassage för första gången... har läst lite om det och jag kan berätta hur det var efteråt. Jag ska iaf ha på mig oömma kläder för jag kommer att vara väldigt oljig när hon är klar...

Taget från hemsidan, www.anglavingar.com

Behandlingen äger rum i en avslappnande hemma miljö med dämpad belysning, musik och tända ljus. Den del av kroppen som ej masseras täcks av handdukar. Detta är en massage som passar alla, barn som vuxen och en djup avslappning utlovas.

Innan du tar en änglamassage bör du komma nyduschad och osminkad. Det är pga att du ej ska duscha efter massagen utan låta oljorna gå in i huden och verka. Dessa går in i huden, vävnader och muskler för att sedan gå ut via urinen. Man kan säga att massagen fortsätter verka efter att du lämnat massagebänken. Kom ihåg att även dricka mycket vatten efter en behandling. Vatten minskar stress, smärta och hjälper kroppen att renas från gifter och slaggprodukter som frigörs under massagen. Änglamassage är den mest effektiva massagen jag själv har upplevt. Har du fibromyalgi rekommenderar jag en en änglamassage eller en reiki behandling.

Och jag har bokat tid för klippning! det var ett tag sedan... tyvärr hinner jag inte färga det eller göra slingor men jag kanske kan lägga i en toning? ska kolla upp det, vore trevligt om jag var lite fin innan nästa helg :) men först ska jag ju ha massage :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar